Pastiramai.com - Bacaan Menarik Indonesia

Minggu, 11 Februari 2018

Nampak Terlalu Muda, Pasti Ramai Yang Tidak Percaya Bila Ketahui Usia Sebenar Wanita Ini

Nampak Terlalu Muda, Pasti Ramai Yang Tidak Percaya Bila Ketahui Usia Sebenar Wanita Ini

Pastiramai.com - Kelihatan muda dan bergaya seperti seorang anak dara sememangnya menjadi idaman setiap wanita di dunia, tetapi bukan semuanya diberikan ‘rezeki’ awet muda.

Seorang wanita yang berasal daripada Taiwan ini menjadi perhatian netizen setelah gambar-gambarnya yang sedang berswafoto menjadi tular di internet.

Sekali imbas, pasti ramai yang menganggap wanita ini merupakan seorang pelajar kolej yang baru saja tamat pengajian di sekolah menengah. Tetapi hakikatnya, Lure Shu kini sudah pun berusia 42 tahun.

Seperti tidak dimamah usiaLure mendapat perhatian netizen yang mengagumi kecantikan yang awet mudaMeskipun sudah menginjak usia 40-an, bentuk tubuh Lure yang solid ini pastinya boleh mengelirukan orang ramaiLure yang bekerja sebagai seorang pereka dalaman ini mula mencuri perhatian netizen apabila adiknya, Sharon yang merupakan seorang pelakon di Taiwan telah menjemputnya ke suatu program hiburan pada tahun 2015.

Usia sebenar Lure telah diketahui ramai setelah Sharon membuat ucapan Selamat Hari Jadi yang ke 40 sekitar bulan Ogos di dalam tahun yang sama.

Pada mulanya, ramai peminat Lure terkejut apabila mendapat tahu usia sebenar Lure dan seseolah tidak dapat menerima berita itu kerana menurut mereka, wajah Lure yang tiada sebarang kedutan itu tidak ubah seperti seorang gadis remaja.


Meskipun Lure mengamalkan rejim diet yang ketat, tetapi ada kalanya, dia suka memanjakan dirinya dengan aiskrim coklat yang sedapLure yang merupakan merupakan seorang pereka dalaman dan juga kakak kepada seorang selebriti terkenal di TaiwanLure mula berada di dalam radar peminat setelah muncul bersama dengan adiknya di dalam sebuah program hiburanRamai yang menyangkakan Lure adalah seorang remajaMinum air dan makan sayuran adalah petua awet muda Lure


Tidak ada komentar:

Posting Komentar