Pastiramai.com - Bacaan Menarik Indonesia

Minggu, 18 Februari 2018

18 Bukti Yang Dunia Ini Penuh Dengan Fitnah Akhir Zaman

18 Bukti Yang Dunia Ini Penuh Dengan Fitnah Akhir Zaman

Pastiramai.com - Seiring dengan peredaran masa, manusia pun turut mengalami perubahan. Hampir setiap hari, kita akan dikejutkan dengan perkara-perkara pelik baru yang muncul di newsfeed kita.

Ada di antaranya yang memang mencuit hati dan tidak kurang pula yang menyakitkan hati. Berikut merupakan gambar-gambar pelik yang menunjukkan dunia ini sentiasa dipenuhi dengan manusia-manusia yang pelik dan dahagakan perhatian.

#1. Sebiji aiskrim dilihat sedang beratur membeli aiskrim di sebuah taman.#2. Ini bukanlah sebuah kubur, sebaliknya ini merupakan sebuah tv paparan makluman yang dibina di tengah-tengah taman mini.#3. Timbunan salji yang dibentuk seperti sebuah kereta ini telah berjaya mengelirukan seorang anggota polis.#4. Tarikh 1 Januari di India.#5. Tandas yang telah dicuri oleh orang yang tidak dikenali.#6. Kehilangan orang di dalam tandas secara misteri.#7. Di manakah sepatutnya tempat membasuh tangan.#8. Sebuah papan iklan yang jujur.


#9. Restoran ini telah Photoshop gambar dua keping roti bakar untuk diletakkan di dalam gambar menu sarapan pagi mereka.


#10. Terdapat seekor rama-rama yang sesat di dalam lukisan dalam laut.#11. Lain yang dibeli, lain pula yang dapat.#12. Seorang ‘wanita’ yang sedang berdiri mengeringkan pakaian.13. Manusia salji yang berasal dari Scotland.#14. Sebuah buku teks berharga hampir RM1,000 yang dicetak di atas kertas A4 dan dibungkus pula dalam plastik.#15. Apabila penghantar surat merupakan seorang yang buta huruf ataupun buta-tuli.#16. Cara yang unik pihak polis membanteras pengedaran dadah.#17. Tiada apa yang lebih menyeronokkan selain daripada memiliki sepasang tangan yang bebas.#18. Hari yang malang buat gadis ini.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar